Prijava za polaznike i nastavnike
zaboravili ste lozinku

Tečajevi stranih jezika / Foreign language courses for lawyers

 

U zimskom semestru akademske godine 2015./2016. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu nastavlja organizirati program tečajeva stranih jezika za pravnike, pokrenut unutar međunarodnog Tempus projekta „Strani jezici na području prava“.

 

Program uključuje sljedeće tečajeve:

 

The Lawyer's English Language

Introduction to International Legal English

International Legal English

Communication skills for lawyers

Legal correspondence

English for lawyers: Company law

English for lawyers: Contract law 

English for lawyers: EU law

Njemački jezik za pravnike

Francuski jezik za pravnike

Talijanski jezik za pravnike

 

Informacije o mjestu i terminu održavanja tečajeva

 

Svi tečajevi održavaju se u Tempus učionici u zgradi Pravnog fakulteta na adresi Trg maršala Tita 3 (suteren).

Tečajevi se održavaju jednom tjedno u trajanju od 90 minuta (2 nastavna sata), radnim danom u terminima od 17,30 do 19,00 i 19,00 do 20,30 sati. Konačni raspored tečajeva će biti poznat nakon završetka prijava i inicijalnih testova.

 

Kako se prijaviti na odabrani tečaj?

 

Na tečaj se prijavljujete na portalu http://cjp.pravo.hr klikom na ružičasto polje PRIJAVA i popunjavanjem traženih podataka. U slučaju eventualnih nejasnoća ili problema, nazovite asistenticu Ivanu Lukica na 091/16 96 888 ili joj se javite na adresu ivana.lukica@pravo.hr .

Nakon što primimo Vašu prijavu o tome ćemo Vas i obavijestiti te Vam poslati informacije o održavanju inicijalnog testiranja.

 

Inicijalno testiranje

 

Inicijalno testiranje održat će se po završetku prijava, a sastoji se od testa sa zadacima višestrukog izbora. Testira se poznavanje općeg jezika kako bi se utvrdilo polaznikovo predznanje i adekvatno formirale grupe.

 

Cijena i plaćanje tečaja

 

Cijena jednog semestra (30 nastavnih sati u trajanju od 45 minuta) je 1.500,00 kuna + PDV. Tečaj se plaća jednokratno, prije početka nastave za svaki pojedini semestar. Plaćanje je moguće izvršiti općom uplatnicom ili Internet bankarstvom za fizičke osobe te preko R1 za pravne osobe.

 

Cijena tečaja je formirana za grupe od minimalno 10, a maksimalno 14 polaznika. U slučaju manjeg broja polaznika, cijena tečaja ostaje ista, a smanjuje se broj nastavnih sati u semestru.

 

 

 Ispiši